Farklılıklarımızı Hep Birlikte Kucaklıyoruz!

02.04.2024 18

Tüm farklılıkların kucaklanması ve kabul görmesi büyük önem taşımaktadır. Otizm spektrum bozukluğunun renkli dünyasını keşfetmek, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte otizmin farkında olmak, anlamak ve farklılıkları kucaklamak adına çalışmalar yapıyor, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak toplumsal farkındalığı artırmak için hep birlikte adımlar atıyoruz.

Dünya Otizm Farkındalık Günü, herkesin daha anlayışlı, destekleyici ve kucaklayıcı bir toplumda yaşama hakkına sahip olduğunun hatırlanması ve toplumsal içselleştirmenin tam olarak sağlanabilmesi için hepimiz farklılıkları kucaklamalı, empati göstermeli ve her bireyin potansiyeline erişimini sağlamak için çaba göstermeliyiz.

"Dünya Otizm Farkındalık Günü"nde, otizm spektrum bozukluğu olan tüm bireylerin yaşamlarını daha iyi anlamak ve onları desteklemek için birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Öğrencilerimize fedakârca hizmet sunan tüm öğretmenlerimize, personelimize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz.